Toplanti in club Bellagio Mamaia vara aceasta

Toplanti in club Bellagio Mamaia vara aceasta

Uniunea Democrata a Tatarilo Turco-Musulmani din Romania in parteneriat cu Bellagio Club Mamaia organizeaza pe toata perioada verii o serie de evenimente dedicate tinerilor din randul comunitatii tatare. Primul astfel de eveniment va avea loc vineri, 12 iunie, urmatoarele fiind programate pentru data de 17 iulie (in prima zi de Ramazan Bayram), respectiv 28 august.
„Ne dorim ca tinerii din randul comunitatii noastre sa aiba posibilitatea sa se cunoasca intre ei, sa formeze o familie, sa se disteze impreuna asa cum o faceau pe vremuri si parintii si bunicii nostri. Toplanti-urile, aceste intalniri pe care le organizam frecvent si care sunt dedicate cu precadere tinerilor, se inscriu in seria evenimentelor organizate de UDTTMR cu si pentru tineri”, a declarat presedintele UDTTMR, Gelil Eserghep.
Evenimentul de vineri, 12 iunie, va avea loc la Club Bellagio, singurul in care se poate desfasura in conditii optime, avand in vedere spatiul generos de care dispune. Pe scena Clubului Bellagio vor evolua solistii tatari Sermin, Kabak, Lutfi si Elfyn.
„Suntem deosebit de incantati sa gazduim astfel de evenimente, cu specific traditional, precum serile traditionale tataresti. Este o oportunitate pentru noi sa ne diversificam oferta si sa raspundem cerintelor cat mai multor clienti. Pe de alta parte, suntem incantati ca contribuim si noi la pastrarea si promovarea diferitelor culturi care convietuiesc in Dobrogea”, au declarat reprezentantii Clubului Bellagio.
Rezervarile pentru evenimentul de vineri, 12 iunie, se pot face la numerele de telefon-0241.520.186 sau 0341.415.886.

Comenteaza acest articol

css.php