Constructii II a castigat cea mai asteptata finala

Turneul de fotbal din cadrul Cupei „Ovidius“ a adunat la start cele mai multe echipe. 24 de facultati s-au duelat pentru titlul de cea mai buna formatie a Universitatii, in final, baietii de la Constructii anul II reusind sa se impuna.

Finala disputata sambata, intre Management I si Constructii II, a avut toate ingredientele unui ultim act in adevaratul sens al cuvantului. Goluri, rasturnari de scor, executii tehnice excelente, decizii contestate ale arbitrilor si, in cele din urma, loteria penalty-urilor care a stabilit invingatoarea, toate s-au intamplat intr-un singur meci – in finala.

Primele 15 minute au inceput sub semnul echilibrului, pana la reusita lui Victor Frunzulica, acesta punandu-i pe cei de la Management in avantaj. „Constructorii“ au replicat prin Kulcsar Petre si la pauza egalitatea era restabilita. Mitanul secund a fost dominat de cei de la Constructii care au reusit sa si marcheze prin Alexandr Mocanu, dar castigatoarea avea sa se consfinteasca la loviturile de departajare, gratie golului egalizator marcat de Sergiu Guta.

Urmau penalty-urile si de aici totul depindea de sansa. Management a fost prima executanta. A ratat. Apoi cei de la Constructii au trecut in avantaj, 1-0. Au urmat doua executii perfecte si scorul devenea 1-2 pentru Constructii. Executia urmatoare a celor de la Management a fost ratata si astfel campioana era stabilita, numele ei: Facultatea de Constructii anul II.

Managelent I – Constructii II 2-2 (1-2/penalty-uri)

Marcatori: Victor Frunzulica, Sergiu Guta/Kucsar Petre, Alexandru Mocanu.

Echipa campioana: Constructii II – Stefan Oancea, Ionut Luca, Kulcsar Petre, Alexandru Mocanu, Ghita Nicolae, Cosmin Naum, Aighium Ismail, Traian Marin, Marius Serban. (Prof. Adrian Georgescu)

Locul doi: Management I – Mirel Buga, Sergiu Guta, Ovidiu Diaconu, Alexandru Musu, Victor Frunzulica, Bogdan Nistor, Alexandru Atanase, Ciprian Apucaloaiei, Iulian Zebina. (Prof. Raducu Popescu)

11 Comments

 1. Cristi_Tam says:

  Oancea Stefan este cel mai mare fotbalist din catzi a avut si va avea vreodata Univ Ovidius Cta.FORTZA STEAUA:D

 2. …Buni baietzi astia de la Constructii nu le-a stat nimeni in fata ….adversari din finala ajutati de albitri si de “””simpla prezenta “””a profesorului de sport au reusit sa faca fata asaltului CONSTRUCTORILOR

 3. Bvo Consructorii .. OANCEA nr 1 ! da un telefon 5 masini vin !!

 4. 5 masini…vai de capul lui

 5. anca-oana says:

  bravo baiety….bravoo DL OANCEA…

 6. cati bani v-ati luat ca sa-l aclamati Oancea? 😉
  “””Marcatori: Victor Frunzulica, Sergiu Guta/Kucsar Petre, Alexandru Mocanu.””””
  Sau iar si-a postat singur mesajele cum a mai facut si pana acuma! =)) ba tu o sa ajungi primar la constanta , si cred ca idolul tau este Marian Vanghelie.

  Pe data viitoare dati si voi vorba in “sat” ca aveti meci ca sa vedem si noi meciul live.
  Felicitari!

  http://www.ct-sharks.ro

 7. Bravoo !!!

 8. fc barcelona says:

  adevaru e ca sunt a doua echipa dupa BARCA:)))) daca mai era si cupa universitatii ,faceau eventul
  :P:))

 9. dai un telefon si vin cinci carute cu boi:)

 10. morena_sexy19 says:

  Traian ,super ,nr 1,call me 0740-……67

 11. Auzi Traian …. te iubeste femeile =))

Comenteaza acest articol

css.php