Consumator de stupefiante, la mâna jandarmilor

Consumator de stupefiante, la mâna jandarmilor

Jandarmii au surprins în Vama Veche, o persoană care avea asupra lui 23 folii de staniol în interiorul cărora se afla o substanţă vegetală de culoare verde cu miros înţepător.

Marţi 8 august a.c., ora 15.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, a observat în apropierea unui local, un tânăr agitat care la vederea jandarmilor a aruncat pe jos o ţigară (joint), a făcut la stanga-mprejur şi a mărit ritmul de mers.
A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra lui B.M. de 21 ani, au mai găsite 23 folii de staniol care conţineau substanţă vegetală de culoare verde cu miros înţepător. Cel în cauză a declarat că a achiziţionat cele 23 de folii din Mangalia, că substanţa verde este halucinogenă, pentru consumul personal …..
Foliile cu substanţa vegetală verde şi ţigareta găsite asupra lui vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Comenteaza acest articol

css.php