Corina Martin

Corina Martin

Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România a început ziua cu un gest de mărinimie. “Încurcată” de felia de pâine cu unt şi miere pe care fiul ei a refuzat să o mănânce în drum către şcoală, Corina Marin a decis să facă o faptă bună şi să “doneze” micul dejun unui om mai puţin norocos. Şi-a adus aminte de un amărât care îşi face veacul prin faţa unui supermarket din Tomis Nord şi nu s-a lăsat până nu l-a găsit ca să-i ofere felia de pâine. Într-un final a reuşit să dea de cel pe care îl căuta şi, mulţumită de gestul făcut dis de dimineaţă, Corina Martin a fotografiat figura mulţumită a celui care nu a fost la fel de norocos ca să aibă parte de un mic dejun copios în fiecare zi şi a decis să facă public gestul de mărinimie matinală, chiar pe contul său de pe o reţea de socializare. Murmurul urbei apreciază gestul, chiar dacă era mai bine să fie făcut puţin mai discret şi îi recomandă acesteia să urmeze un vechi proverb care spune “unui sărac nu îi da peşte, ci învaţă-l să pescuiască” şi poate astfel amărâtul din faţa magazinului va ajunge şi el să îşi câştige pâinea fără a mai sta cu mâna întinsă la trecători.

 

4 Comments

  1. Pai se putea sa rateze ea capitalul de imagine???? O felie de paine cu miere?pe bune????Pariez ca avea si floarea pe cap,ca fara nu se poate!Hai ,ne lasi,madam,ca esti penibila!!

  2. Nu pot intelege ce aveti impotriva unei doamne independente si de succes?! Indraznesc sa spun chiar …seducatoare. Sa fie oare invidia?

    • Independente pe naiba daca nu era nora lui Martin nu o baga nimeni in seama. Cine este Martin? Gunoierul orasului…om de baza a lui Mazare…

  3. umflata si botoxata dincolo de limita firescului…o maimuta

Comenteaza acest articol

css.php