“Coyote Ugly Saloon”, la ceas aniversar

“Coyote Ugly Saloon”, cel mai celebru bar din lume, aniversează un an de party-uri la Constanţa, în care animatoarele cântă, dansează pe bar, pregătesc băuturi şi fac o atmosferă extraordinară!

Faimos în toată lumea, “Coyote Ugly Saloon” vă oferă de un an de zile o altă definiţie a distracţiei! Ca şi până acum, cuvântul principal care defineşte cel mai bine clubul este – UNICITATEA! Fondatoarea “Coyote Ugly Saloon”, Liliana Lovell, spune că reţeta succesului e simplă: fete frumoase + băutură = bani!

Primul club “Coyote Ugly Saloon” din lume a fost inaugurat în data de 27 ianuarie 1993, la New York, extinzându-se rapid în alte 13 locuri în Statele Unite ale Americii, dar şi în Europa, în Germania, Rusia, iar de un an de zile în România. Povestea fondatoarei a fost una de succes, aşa că a ajuns şi la Hollywood, într-un film în care joacă şi manechinul Tyra Banks. Liliana Lovell spune: “O barmaniţă care a lucrat pentru mine în New York a scris un articol despre experienţa ei. După ce au citit materialul, reprezentanţii unei echipe de producţie de la Hollywood m-au contactat şi astfel s-a născut colaborarea pentru film”.

Petreceţi alături de echipa “Coyote Ugly Saloon Constanţa”, joi, 10 octombrie 2013! La “Coyote Ugly Saloon” ai parte numai de muzică bună, distracţie pe cinste şi multe alte suprize! Tortul şi şampania sunt de la noi, iar pe voi vă aşteptăm cu un accesoriu de culoare roşie şi muuuuuult chef de distracţie!!!!

“Coyote Ugly Saloon Constanţa”, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105, colţ cu strada Decebal.

Telefon: 0756 153 653. Site: http://www.coyoteuglysaloon.com/romania/

 

Comenteaza acest articol

css.php