Craig David vs. Faydee, Ego vs. Crema

Cu siguranţă, cele mai importante evenimente mondene din Mamaia, din acest week-end, sunt concertele din cluburile Ego şi Crema. Şi puteţi participa la amândouă, căci Craig David va cânta vineri pe litoral, iar Faydee sâmbătă.

Solistul englez vine pentru prima oară în România, el numărându-se printre cei mai de succes artişti din Marea Britanie. Cu o carieră de zece ani la activ, albumul său de debut, „Born To Do It“, a ieşit, recent, pe locul doi într-un clasament realizat de MTV pentru Cel mai bun album al tuturor timpurilor. Aşa că nu-i de mirare că mereu concertele lui sunt sold out şi a câştigat, până acum, două MTV Europe Awards şi a fost nominalizat la douăsprezece premii BRIT şi două Grammy. Craig David va ateriza pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti şi va pleca direct în Mamaia, cu trei maşini – a cerut un Maybach şi două autoturisme marca Mercedes şi, unde va fi cazat la un hotel de cinci stele. Cât despre meniul de pe perioada şederii în România, el a cerut să i se pregătească piept de pui feliat, salată verde, batoane de cereale, fresh de portocale şi ananas. Sâmbătă, cântăreţul va pleca direct de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, cu un avion privat, către Ungaria, unde va susţine un alt concert.

Aşadar, Craig David va fi prezent mâine, în Ego, biletul costă 50 de lei, iar organizatorii aşteaptă în jur de 2.000 de persoane în club. Din surse sigure, solistul englez a cerut aproximativ 50.000 de euro pentru acest concert.

În rest, sâmbătă, în Ego, evoluează DJ AB Garcia şi cântăreaţa Davilota Nalaya, care vor oferi o petrecere exact ca în Ibiza, capitala mondială a distracţiei. Faimoasă trupă SuperMartxe a câştigat trei ani la rând premiul pentru cel mai bun show din Ibiza, căci spectacolul lor conţine şi acrobaţii şi dansatoare care se joacă cu focul.

Faydee s-ar iubi şi el cu Antonia

Celălalt artist internaţional în vogă care va cânta în week-end în Mamaia, este Faydee, cunoscut pentru hitul „Laugh Till You Cry“, lansat anul trecut alături de Lazy J. Piesa a fost nr. 1 la capitolul difuzări la radiourile din România, timp de şase săptămâni consecutive, în toamna anului trecut, iar solistul a cântat deja în mai mult de zece oraşe de aici, însă acesta este primul său concert de pe litoralul românesc. În vârstă de 25 de ani, australianul cu origini libaneze a devenit unul dintre cei mai doriţi solişti de către femeile din întreaga lume, iar acesta s-a declarat, la rându-i, impresionat de frumuseţea româncelor. Şi se pare ca dacă se va întâlni cu Antonia în Mamaia, sâmbătă, nu ar las-o să-i scape, spre gelozia lui Alex Velea, mai ales ca este îndrăgostit de muzica brunetei, după cum declara de curând.

Dacă Faydee cântă sâmbătă în Crema Summer Club, vineri e rândul artiştilor români să încânte petrecăreţii. Brighi şi Cabron vor concerta pentru 30 de minute. Românca în vârstă de 23 de ani a devenit cunoscută după ce a făcut un duet cu Snoop Dogg, pentru piesa „Play me like a violin“. In anul 2011, Brighi a intrat in gasca de la HaHaHa Production, iar în ultima vreme înregistrează succes datorită featuringului cu Cabron, „Pradă de război“, lansată de Valentine’s Day. Deocamdată, tânăra artistă aşteaptă să lanseze o nouă piesă, din colecţia de vară HAHAHA. Totuşi, acest „cântec de vânătoare“ i s-a potrivit lui Brighi, chiar dacă a fost prinsă la mijloc între doi bărbaţi.

Cluburile organizează petreceri şi ziua, pe plajă

Dacă vorbim de cântăreţi autohtoni, trebuie să amintim şi concertul lui Smiley din club LUV, de vineri seară. Artistul îşi promovează în continuare ultima piesă lansată, „Criminal“, adresată tuturor reprezentantelor sexului frumos. Căci acesta susţine că: „Ea e criminală. La început zici: ce făptură suavă, frumoasă, delicată. Și după aia te trezeşti cu problemele“. Spre bucuria noastră, videoclipul noului hit a fost filmat aproape în întregime în Dobrogea, alături de unul dintre cei mai talentaţi rapperi turci, Kaan. „Criminal“ vine cu o abordare fresh în materie de sound, continuând direcţia începută odată cu „Dead man walking“, povestind despre o relaţie de iubire cu multe răsturnări de situaţie. Cam cum a fost şi legătura sa cu Laura Cosoi…

Iar LUV aduce, sâmbătă, în atenţia petrecăreţilor DJ-iţe cât mai sumar îmbrăcate, care vor înfierbânta atmosfera la propriu, aşadar, dar şi datorită sesiunilor lor.

Dacă vorbim de petreceri tematice, sâmbătă, pe timpul zilei, ne putem distra pe plaja de la Princess, aici punându-se în scenă o zi a beduinilor. Alături de Circus Americano Vargas, organizatorii ne propun o calatorie de poveste, înconjuraţi de fachiri, cămile, crocodili, şerpi şi dansatoare din buric direct pe plajă! Iar în club, seara, ne reamintim de conceptul Harlem Shake, în cadrul unei Army Party.

Dacă, însă, preferaţi decoruri din Egipt, poftiţi mâine în Bellagio, unde animatoarele vor avea grijă să vă simţiţi ca în Orientul Mijlociu. Sau poate vă doriţi atmosfera unui casino, pe care o va pregăti sâmbătă Club Crush. Dacă vrei să simţi adrenalina pompând de zor prin vene, te aşezi la masa de Blackjack şi poţi câştiga o sticlă de whisky de calitate. Poţi câştiga shot după shot, jucând împotriva dealerului şi ai toate şansele să-ţi îmbeţi adversarul. S-ar putea să devii cel mai bogat jucător în băutură rafinată. Şi cine ştie ce domnişoară îţi va sta alături pentru a te ajuta să faci 21!!! Însă tinerele le poţi observa mai bine duminică, când organizatorii te provoacă să îţi pregăteşti costumul de baie şi să iei parte la cea mai tare petrecere în piscină!

Cut Killer revine în Mamaia

Fratelli, însă, dedică acest week-end lui DJ Cut Killer, cel mai faimos DJ de hip-hop din Europa. Şi vineri şi sâmbătă acesta va întreţine atmosfera, cu mixurile sale atât de apreciate, nu degeaba fiind considerat una dintre cele mai emblematice figuri ale hip-hopului din Hexagon. Artistul francez de origine marocană are un repertoriu dedicat rappului şi hip-hoppului, mixând stilul urban cu rock, pop şi raggae. Aşa că din 1990 tot cucereşte publicul din Europa, S.U.A., Asia şi Australia, dărâmând barierele geografice, lingvistice şi culturale.

Considerat o adevărată legendă a muzicii hip-hop europene, Cut Killer revine la malul Mării Negre, vineri şi sâmbătă, în Club Fratelli. Pe numele său adevărat Anouar Hajoui, artistul, care a mai mixat la Mamaia şi în primăvară, promite un show de zile mari în ambele seri. Cu siguranţă, atunci vom asculta şi una dintre melodiile sale cele mai apreciate, „La Haine“, coloana sonoră a filmului omonim, un amestecul dintre o melodie a cântăreţei Edith Piaf şi un instrumental agresiv.

Valentin ISPAS

Comenteaza acest articol

css.php