Cremă de zahăr ars

Cremă de zahăr ars

De ce ai nevoie pentru cremă de zahăr ars franțuzească

600 g smântână

9 linguri zahăr

10 gălbenușuri

1 lingură coajă de portocală

3 linguri suc de portocale

1 praf de sare

Cum se prepară crema de zahăr ars franțuzească

Dai drumul la cuptor și pui apă la fiert. Combini jumătate din smântână cu zahărul și le pui pe foc. Adaugi coaja de portocală, sarea și lași să fiarbă 5 minute din momentul în care începe să clocotească. Dai deoparte, adaugi restul de smântână și omogenizezi.

Freci gălbenușurile și le încorporezi în smântână împreună cu sucul de portocale. Pui în forme crema, pe care le bagi la cuptor, pe baie de aburi. Ții crema la cuptor până când se rumenește pe deasupra.

Sursa http://www.iatethewholething.com

Comenteaza acest articol

css.php