Cristian Munteanu este noul vicepreşedinte al Farului

Incepănd de maine, fostul portar al echipei fanion a Constanţei va ocupa fucţia de vicepresedinte, urmând a se ocupa de probleme sportive.

Cristian Munteanu s-a născut la 11.octombrie 1974 şi a fost portarul Farului timp de 5 sezoane, între 1992 şi 1997 iar de-a lungul carierei a mai evoluat la FC Naţional, Dinamo, Oţelul, AEK Larnaca, CS Otopeni şi Astra Ploieşti.

“In primul rând sunt bucuros că m-am întors la FC Farul, echipa care m-a lansat în fotbalul mare. Am venit cu entuziasm la echipa la care am debutat în Liga 1. Urmează un drum nou pentru mine şi-mi voi consuma toată energia şi voi face tot ce-mi sta în putinţă pentru a promova echipa în Liga 1. FC Farul este echipa oraşului şi un brand naţional, cu mare tradiţie în fotbal. Principalul meu obiectiv este să reuşim să readucem publicul la stadion. Imi doresc să revăd stadionul Farul la fel de plin ca pe vremea cănd eram eu jucator şi de ce nu să reuşim să atragem şi autoritatea locală lângă echipa”, a declarat noul vicepreşedinte, pentru fcfarul.ro

Cristian Munteanu va fi prezentat oficial măine, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului de vineri cu FCM Bacău.

fcfarul.ro

Comenteaza acest articol

css.php