CS Top Star TT Constanța, locul 3 la nivel național

CS Top Star TT Constanța, locul 3 la nivel național

C.S Top Star TT Constanta, a participat in perioada 4-8 octombrie 2017, in Buzau, la Turul Superligii Nationale de tenis de masa, seniori masculin echipe, competitie la sfarsitul careia clubul se situeaza pe locul 3 al clasamentului National.
Echipa formata din : Pletea Cristian, Lipan Alexandru, Pletea Antonio, Grigore Cristian-jucatori, Filimon Andrei-antrenor principal si Sebe Liliana-antrenor secund a sustinut 7 partide, castigand 5 dintre ele si fiind invinsa in doua partide.
Scorurile inregistrate au fost urmatoarele:
CS TOP STAR TT Constanta-CS Mioveni 2-5
CS TOP STAR TT Constanta-CS Pristavu Campulung 3-5
CS TOP STAR TT Constanta-CS Politehnica Cluj Napoca 5-0
CS TOP STAR TT Constanta-CS Electrica Sf. Gheorghe 5-2
CS TOP STAR TT Constanta-CSM Bistrita 5-4
CS TOP STAR TT Constanta-CS U Craiova I 5-2
CS TOP STAR TT Constanta-CSS Odorheiul Secuiesc I 5-2
Obiectivul declarat al clubului nostru, acela de a se clasa pe pozitiile 1-6 la finalul competitiei, la prima participare in Superliga Nationala de tenis de masa, are astfel mari sanse de realizare.
La sfarsitul turului antrenorul principal Andrei Filimon a declarat: “ Dupa multi ani de experienta pot afirma ca anul acesta valoarea campionatului intern a crescut mult fata de sezoanele trecute, probabil si datorita emulatiei create de marile rezultate obtinute de tara noastra pe plan international. Au fost meciuri grele si desi ma asteptam sa ne clasam in jurul locurilor 4 sau 5, baietii s-au mobilizat foarte bine obtinand o victorie grea la CSM Bistrita. Multumesc intregii echipe a clubului si Primariei Constanta care sustine sportul de performanta din orasul nostru”.

Comenteaza acest articol

css.php