Cu gandul la victorie

Street Motion va reprezenta la Cupa Liceelor Streetdance liceul Teoretic Ovidius. Deja veterana, trupa isi face aparitia, anul acesta, pentru a doua oara in competitie. Cei opt membrii se arata increzatori in sansele lor si promit un spectacol pe cinste.

Din cine este alcatuita trupa voastra?

Naty, Rox, Sebyou, Sorin, Yoa, Andreea, Flory, Alex.

Ce v-a determinat sa participati la CLSD 2011?

In principiu, pasiunea pentru Streetdance, dar si faptul ca e o competitie unde aratam ce ne place sa facem cel mai mult. Un alt motiv ar fi ca anul trecut am mai participat si ne dorim asta si anul acesta, de asemenea capatam experinta si este o modalitate de a ne distra muncind daca se poate spune asa.

Cum au decurs pregatirile pentru editia din acest an?

Ne antrenam in sala mica de sport a liceului nostru, de 3 ori pe saptamana. Cat despre probleme, au existat, dar nu majore.

Ati avut si ceva dificultati sau totul este “flower power”? Care este dinamica trupei voastre?

Dificultati, dupa cum am spus anterior, au fost, dar minore.Trupa noastra are lidera, aceasta fiind cea care a infiintat trupa.Nu au fost certuri in legatura cu alegerea liderului.Stilurile si muzica sunt propuse de catre lidera, acestea pot fi aprobate sau nu de catre membrii trupei.Ideile membrilor sunt si ele foarte importante, tinandu-se cont de ele.Trupa a fost infiintata in anul 2009,am participat la numeroase spectacole si la CLSD 2010.

Ce inseamna dansul pentru voi? Este un hobby sau va doriti o cariera ca dansatori?

Naty – Pentru mine dansul reprezinta momentan un hobby, nu m-am gandit inca daca voi face din dans o cariera sau nu.Iubesc dansul, dar inca mai am multe de invatat.As dori sa ajung o dansatoare profesionista si sa evoluez alaturi de trupa de la liceu.

Rox – Vreau sa dansez impreuna cu trupa mea ..si sa devin din ce in ce mai buna la ceea ce fac Yoa – Nici macar nu pot descrie in cuvinte senzatia pe care o am cand dansez.Ideea e ca nu numai o data m-am visat dansand.Si cand iti place atat de mult sa faci ceva,inseamna ca e mai mult decat un hobby.

Sebyou – Eu sunt actor nu dansator, ca-mi place sa dansez e partea a II-a.

Aveti un mesaj pentru cei care va sustin sau, de ce nu, pentru trupele cu care va veti confrunta?

Pentru public: speram sa va placa tot spectacolul…si sa apreciati in functie de calitatea dansului.

Pentru participanti: Multa bafta si fie ca cel mai bun sa castige. De asemenea speram sa ne intelegem cu totii bine desi este o competitie cel mai frumos lucru este sa fie fair play. Motiv pentru care ar trebui sa castigam?..hmm…o sa vedeti pe scena motivul.

 

 

3 Comments

  1. Bravo!!!
    Ati aratat ca sunteti cei mai buni. Multa bafta si sa reprezentati cu cinste Constanta in Marea Finala 2011.
    Asteptam sa va intoarceti invingatori!

  2. Anca Raluca says:

    Enorm de multa munca, multa pasiune si mult suflet ! Iar rezultatele au fost pe masura. Felicitari dragii mei !

  3. Felicitari tuturor!:*

Comenteaza acest articol

css.php