Cum poti invata gratuit limba engleza?

Cum poti invata gratuit limba engleza?

Vrei să înveţi limba engleză dar un curs de limba engleză ţi se pare prea scump? AIESEC Constanţa îţi oferă oportunitatea de a face acest lucru fără costuri prin proiectul naţional numit Global Host!

Acesta este un proiect prin care oferim oportunitatea constănţenilor de a găzdui un tânăr internaţional ce va aduce impact în rândul copiilor din şcolile generale şi centrele de plsament locale prin intermediul proiectului Discover. În colaborare cu Ministerul Educaţiei, AIESEC oferă oportunităţi de dezvoltare tinerilor cu vârstă între 8 şi 14 ani cu ajutorul educaţiei non-formale. Participanţii din cadrul acestui proiect vor beneficia de sesiuni legate de: comunicare, creativitate, lucru în echipa, responsabilitate, conştientizarea problemelor globale actuale şi a propriilor abilităţi, că ulterior aceştia să se poată integra mai uşor în societate.

Perioada în care tinerii internaţionali vor fi prezenţi în oraşul nostru este cuprinsă între 26 mai şi 28 august, aceştia având şansă de a sta în mijlocul unei familii de români pe o perioada de minim 1 săptămână. Dacă vă întrebaţi ce relevanţă are limba engleză, pe lângă impactul pe care aceştia îl aduc în oraşul Constanţa, cu siguranţă vor dori să înţeleagă elementele culturii române. Unul din beneficiile importante ale acestui proiect este acela că tinerii internaţionali sunt cunoscători avansaţi de limba engleză, avantaj ce poate fi folosit în favoarea ta pe parcursul şederii lor!

Cum vei face asta?

Fii ambasadorul Constanţei! – arată adevărată Românie, cu locurile frumoase, cultură şi tradiţiile noastre. Lasă o amintire de neuitat unui voluntar internaţional.
Contribuie la proiecte sociale de impact din oraşul tău – găzduind voluntarii internaţionali vei ajută proiectele AIESEC să aibă impact în Constanţa şi în România.
Cunoaşte noi culturi – află noi obiceiuri, tradiţii, valorii şi moduri de gândire din alte ţări, fără să fie nevoie să pleci de acasă. Poţi primii în gazdă tineri din China, Hong Kong, Egipt, Pakistan sau o altă ţară din cele peste 20 de ţări din care vin tinerii internaţionali.
Gustă din preparatele globului – fă schimb de reţete gastronomice şi gustă din bucătăria uneia din naţionalităţile voluntarilor internaţionali prezenţi în Constanţa pe durata proiectului.
Fă-ţi prieteni noi şi animează viaţă familiei tale – leagă noi prietenii cu oameni deosebiţi, orientaţi spre voluntariat, care îşi doresc să aducă un plus de bine în lume. Creează un mediu multicultural în familia ta. O experienţă de neuitat!

NU rata această oportunitate! Dezvoltă-ţi abilităţile de a comunica în limba engleză şi de a cunoaşte o altă cultură, învăţând tradiţiile, obiceiurile şi limba nativă!

Înscrierile pentru program se fac pe site-ul oficial al organizaţiei, www.aiesec.ro/global-host/, sau luând legătură cu una dintre persoanele noastre de contact, Vlăduţ Vasiliu – 0761903664 sau Georgiana Lână – 0767995259.

Comenteaza acest articol

css.php