Cursuri de formare destinate tinerilor

Centrul Europe Direct Constanta organizeaza, in perioada 5-7 decembrie, respectiv 19-21 decembrie, la sediul din Bulevardul Tomis nr. 79-81, etaj 1, cursurile de formare „Managementul proiectelor de tineret in actiune” si „Metode de instrumente de educatie non-formala in context tineret in actiune”. Potrivit organizatorilor, modulele de formare se adreseaza lucratorilor de tineret, coordonatorilor de proiecte, voluntarilor, membrilor ONG, precum si repezentantilor institutiilor publice implicate in lucrul cu tinerii. 

Desi nu se plateste o taxa de participare, intrucat modulul este 

co-finantat de Comisia Europeana, participantii vor fi nevoiti sa acopere cheltuielile de cazare, masa si transport. Cursul este pregatit si implementat pe baza unei metodologii care pune accent pe participare activa si angajamentul celor implicati. Numarul de locuri disponibile pentru fiecare curs este de 15, iar programul cursului este de trei zile, sase ore pe zi, de la ora 9.00 la 18.00. Persoanele interesate trebuie sa trimita un formular de inscriere, completat integral, pana la data de 4 decembrie, respectiv 17 decembrie, la adresa de e-mail grigore_ionescu@yahoo.com (formularul de candidatura se gaseste pe Internet la adresa http//www.anpcdefp.ro, dar poate fi solicitat si de la grigore_ionescu@yahoo.com). 

Centrul de informare Europe Direct Constanta face parte din reteaua europeana de informare Europe Direct. 

Prin intermediul acestei retele, Comisia Europeana raspunde nevoii de informare a cetatenilor, dar si de culegere de informatii de la acestia. Structura gazda a centrului este Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Constanta. Centrul Europe Direct Constanta promoveaza strategia de comunicare europeana prin sustinerea dezvoltarii unei politici de informare-comunicare ce conduce la imbunatatirea perceptiei publice asupra Uniunii Europene si creste nivelul general de cunoastere a dimensiunii cetateniei europene. 

Dana ANTOHE

Comments are closed.

css.php