Dansez pentru tine revine la ProTv!

Dansez pentru tine revine la ProTv!

“Dansez pentru tine” revine la Pro TV. De aceasta data, insa, sub formatul international “Dacing with the Stars”, conform Agentiei de Presa Mondena.  Astfel, daca se respecta aceasta reteta, in ring nu va mai aparea reprezentantul cazului social, cum era pana acum la “Dansez pentru tine”, intrucat concurenti vor fi cupluri formate dintr-o vedeta si un dansator sau coregraf profesionist.

Show-ul urmeaza sa fie difuzat in direct saptamanal in aceasta primavara si va avea un cuplu de prezentatori, un el si o ea, nume mari din showbiz-ul romanesc.
Cum fosta gazda, Stefan Banica, a semnat cu Antena 1 pentru X Factor, prezentator va fi Cabral, gratie succesului de care se bucura recent cu emisiunea sa zilnica, “Ce spun romanii?”. El va avea o partenera de prezentare foarte cunoscuta, o diva cu state vechi intr-ale televiziunii.

Se zvoneste ca s-ar fi negociat chiar si cu Madalina Ghenea si cu Catrinel Menghia, insa cea care a semnat contractul este Mihaela Radulescu, mai transmite sursa citata.

Comenteaza acest articol

css.php