Deții un vehicul mai mare de 2,4 tone? Nu îl poți parca unde ai chef!

Deții un vehicul mai mare de 2,4 tone? Nu îl poți parca unde ai chef!

Polițiștii locali constanteni amintesc faptul ca, in conformitate cu prevederile HCL nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, este interzisă staționarea sau parcarea pe raza municipiului Constanța a vehiculelor destinate transportului de mărfuri cu masa maximă admisă mai mare de 2,4 tone sau destinate transportului de persoane cu capacitatea mai mare de 8+1 locuri, indiferent de forma de deținere.
Staționarea sau parcarea acestor vehicule este permisă numai în locuri special amenajate pentru aceste categorii de vehicule.
În acest sens, Direcția Generală Poliția Locală desfășoară o campanie de identificare și sancționare a persoanelor fizice/juridice care permit parcarea/staționarea vehiculelor în alte locuri decât cele special amenajate din municipiul Constanța, faptă ce constituie contravenție conform HCL nr. 184/2013 art. 9 pct. 17 și se sancționează conform art. 10 alin. 1 cu amendă contravențională de la 400 lei la 800 lei pentru persoane fizice și de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoane juridice.

Comenteaza acest articol

css.php