Dică: „Sperăm să debutăm cu dreptul“

Sosit în această iarnă la Viitorul Constanţa, Nicolae Dică se aşteaptă la un debut dificil în eşalonul secund, dar speră la un succes care să apropie echipa de pe litoral de obiectiv.

„Sper să fie un început bine pentru mine şi pentru echipă şi să debutăm cu dreptul. Sper să confirm încrederea acordată şi să pun umărul la îndeplinirea obiectivului. De la mine se aşteaptă să marchez însă nu ţin neapărat, vreau doar ca echipa să câştige.

Mă aştept la un tratament special din partea adversarilor, dar sunt obijnuit, şi în Liga I eram tratat la fel“, a declarat Dică.

Fostul coechipier al lui Dică la Steaua, Vasilică Cristocea, spune că meciul din prima etapă a returului, cel cu Dunărea Galaţi, va fi unul foarte dificil şi că sosirea lui Dică la Viitorul este benefică. „Ne aşteaptă un meci greu la Galaţi pentru că Dunărea este o echipă car epe propriul teren joacă foarte agresiv. Să nu uităm că în sezonul trecut ne-au învins acolo cu 4-0. Am pregătit bine meciul şi dacă punem în practică tot ce am făcut la antrenamente vom câştiga.

Dică este un jucător bun cu o vastă experienţă şi s-a integrat foarte bine în colectiv. Sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în îndeplinirea obiectivului“, a spus Cristocea.

 

Comenteaza acest articol

css.php