Dieta-MINUNE cu portocale

Dieta-MINUNE cu portocale

Urmează și tu dieta cu portocale și până la Crăciun vei scăpa de 20 de kilograme. Nu va fi un drum ușor, dar e șansa ta ca finalul acestui an să fie diferit, să te simți frumoasă și să radiezi de bucurie. Înainte de a te decide dacă pornești pe acest drum, ar fi bine să afli ce presupune aceast regim de slăbire:

Ce nu ai voie

În primul rând, va trebui să renunți la produsele de patiserie, dulciuri, făinoase, mezeluri, fast-food, băuturi carbogazoase. Trebuie să ai în minte că toate acestea te îngrașă și te îmbolnăvesc.

Mișcare, mișcare și iar mișcare!

Dacă nu-ți place să faci sport, ar fi bine să nu începi această dietă. Un sport practicat de minimum 3 ori pe săptămână este esențial în acest regim! Nu trebuie neapărat să-ți faci un abonament la sala de fitness.

Trebuie să faci doar un minimum de efort. De exemplu, să te trezești cu 30 de minute înainte de a pleca la serviciu, să pui muzică și să dansezi. Această activitate îți va asigura și buna dispoziție necesară pentru întreaga zi, iar la serviciu vei fi mult mai productiv.

Ce să mănânci

Acum începe greul! Să vedem ce ai voie să mănânci. Ar trebui să încerci să respecți această dietă cu strictețe dacă vrei ca la final de an să ai cu 20 de kilograme în minus. Pont: ai voie o dată pe săptămână o bucățică de ciocolată cu minimum 70% cacao, însă va trebui s-o mănânci în locul primei gustări.

Prima masă a zilei este importantă în acest regim

La micul dejun trebuie să bei un suc făcut dintr-o jumătate de portocală și o lămâie întreagă. Mai ai voie să mănânci un ou fiert și o roșie.

Portocală și nuci la prima gustare

A venit timpul pentru prima gustare a zilei. Nu renunța la ea! E obligatorie! Mănâncă o jumătate de portocală și 4 nuci, 4 alune ori câteva semințe de dovleac. De preferat este să alternezi. Dacă azi ai mâncat nuci, mâine alegi semințele de dovleac și poimâine alunele.

Pui cu portocală la prânz

Pentru prânz, poți pregăti o ciorbă de varză, ideală în curele de slăbire, și un piept de pui, sau de curcan, cu portocală la cuptor, alături de câteva ciuperci.

Iaurt, la a doua gustare

La a doua gustare a zilei, ai voie un iaurt de 125 de grame, simplu, cu 0,1% grăsime.

Salate aromate pentru cină

Cina, ultima masă a zilei, nu trebuie să conțină preparate grele. Alege o salată de legume peste care pui puțină zeamă de lămâie și suc de portocală.

clicksanatate.ro

Comenteaza acest articol

css.php