Din 17 februarie, revine emisiunea Românii au talent !

Din 17 februarie, revine emisiunea Românii au talent !

Sezonul 7 Românii au talent începe pe 17 februarie ! În fiecare vineri seară, de la 20:30, românii vor urmări cea mai imprevizibilă, nonconformistă și dinamică competiție și un spectacol extraordinar în care eroii pornesc într-o călătorie epică, presărată cu multă emoție și bucurie. Acest sezon le va aduce telespectatorilor foarte multe surprize, distracție la superlativ, concurenți hotărâți să lupte și să strălucească pe cea mai iubită scenă din România, patru jurați, Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu și Florin Călinescu, gata să facă cunoștință cu noii eroi naționali și doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, care abia așteaptă să spună că:

Românii au talent !

Bucuros că așteptarea a luat sfârșit și că în scurt timp vom fi martori ai talentului în cele mai diverse forme, Andi Moisescu a declarat: ‘Eu cred că ar merita să vedem, înainte de toate, ce ne mai unește. Ce spuneți de talent ? Nu ne-a părăsit niciodată, ne-a surprins întotdeauna plăcut, ne-a făcut să zâmbim și, în mod cert, cu toții avem cel puțin unul. Iată un motiv serios să ne dăm întâlnire într-un nou sezon Românii au talent.’.

Mihaela Rădulescu a completat: ‘De fiecare dată, la fiecare început de sezon ne întrebăm dacă mai avem talente, dacă ne vom mai distra. Cred că sezonul ăsta ne-am distrat cel mai tare dintre toate, din două motive: pentru că am avut marfă de calitate și pentru că îl avem pe Florin într-o formă de zile mari. Nu aș putea descrie în ce fel ne-am distrat la filmări și cât de mult am râs. Vă las să vedeți totul din 17 februarie. Va fi un sezon Românii au talent pe care îl veți ține minte !’.

Andra a spus despre sezonul 7 Românii au talent: ‘Urmează un sezon plin de adrenalină. Este incredibil câți oameni talentați pot fi în țara asta ! Veți vedea numere care vă vor tăia respirația și veți asculta povești care vă vor smulge lacrimi. Noi am trăit intens preselecțiile acestui sezon și abia aștept să retrăiesc acele clipe când va începe show-ul. Nu voi rata nicio ediție !’.

Florin Călinescu a declarat cu zâmbetul pe buze: ‘Odată cu schimbarea politică din toamnă anului trecut, după cum se vede, românii au din ce în ce mai mult talent ! Noi îi ‘condamnăm’ să nu se mai uite la altă emisiune și îi ‘grațiem’ să se uite la Românii au talent și sper să fiți de acord cu noi la fel de multi ca anul trecut.’

În numai două săptămâni, în fiecare vineri, de la 20:30, vom urmări spectacolul suprem al talentului, un show plin de originalitate, curaj, dezinhibare, visuri împlinite, emoție, fericire, distracție și grandoare.

Românii au talent — Fii eroul nostru !

Comenteaza acest articol

css.php