Două campionate naționale de tenis de masă au loc la Constanța

Două campionate naționale de tenis de masă au loc la Constanța

Federația Română de tenis de masă a făcut public calendarul competițional 2017, iar Constanța a primit trei competiții importante, urmând ca pe litoral să fie decernate titlurile naționale la două categorii de vârstă.

Astfel, între 3 și 5 februarie, Constanța este gazda Campionatului Național de juniori II, iar între 19 și 21 mai a Campionatului Național de Copii, ca bonus municipiul primind și organizarea concursului Top 12 pentru ultima categorie, competiției care are loc pe 28 și 29 octombrie.

Pe lângă cele trei turnee majore, Constanța mai apare de două ori în calendarul FRTM, cu organizarea unei etape de ligă secundă (Divizia) de seniori, între 31 august și 3 septembrie, și a Cupei Primăverii la Juniori III, competiție care are loc pe 6 și 7 mai.

Altfel, în primul clasament național valabil pe 2017, sportivii de la Constanța se remarcă atât la feminin cât și la masculin.

În ierarhia feminină, Alina Zaharia ocupă locul al patrulea, la numai 10 puncte de podium, iar Mihaela Plăeașu este a zecea, în timp ce în clasamentul masculin Cristian Pletea este al treilea, peste titratul Ovidiu Ionescu însă. Toți cei trei sportivi din Constanța sunt juniori, ierarhia fiind dedicată seniorilor.

Comenteaza acest articol

css.php