Două drumuri naționale sunt blocate din cauza unor accidente rutiere grave

Două drumuri naționale sunt blocate din cauza unor accidente rutiere grave

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația este întreruptă pe DN 6 între localitățile Nanov și Buzescu, judeţul Teleorman, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule. În urma evenimentului rutier, două persoane au fost rănite și transportate la spital. Valorile de trafic sunt reduse, circulându-se pe varianta ocolitoare, respectiv Alexandria – DN 6F – ieșirea din Buzescu – DN 6.

De asemenea, circulaţia rutieră este întreruptă și pe DN 15 Piatra Neamţ – Bacău, pe raza localităţii Roznov, judeţul Neamţ, în urma impactului dintre trei autovehicule, produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare. Accidentul s-a soldat cu patru victime, dintre care una a decedat. Se efectuează cercetare la faţa locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, estimându-se reluarea traficului în aproximativ 40 de minute.

Altfel, la această oră, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 68 şi 80, precum şi pe mai multe artere rutiere din judeţele din toată zona de sud şi est a ţării, se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă, să evite să se angajeze în efectuarea unor depăşiri riscante, să utilizeze luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă din dotarea autovehiculelor şi să păstreze în mers o distanţă supicientă între vehicule, care să le permită să oprească în siguranţă dacă situaţia o impune.

Comenteaza acest articol

css.php