Două firme tulcene și una din Capitală s-au luptat pe curățenia sediilor SPIT

Două firme tulcene și una din Capitală s-au luptat pe curățenia sediilor SPIT

Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local a găsit o firmă dispusă să asigure curățenia tuturor spațiilor închise și deschise, incluzând birouri, holuri, scări, grupuri sanitare, perimetrul de intrare în locații, cel exterior din jurul clădirilor, a trotuarelor și căilor de acces și curte interioara, acolo unde este cazul la clădirile pe care le administrează. Totodată, aceeași firmă se va îngriji și de colectarea și depozitarea selectivă a deșeurilor în recipienți amplasați în afara zonelor de lucru.
La procedura de achiziție derulată de la SPIT s-au primit trei oferte, niciuna de la firme constănțene. Două societăți din Tulcea și una din București s-au bătut pe contractul estimat inițial la 254.193,9 lei fără TVA : CIP Avantaj SRL și Cleanor CC SRL, ambele din județul vecin și K1 Tot SRL, din Capitală.
Cea mai scăzută ofertă financiară a fost cea a firmei CIP AVANTAJ, 229.372,64 lei, care a și fost declarată câștigătoare.
CIP Avantaj nu este la prima colaborare cu autorități constănțene, în trecut adjudecându-și contracte cu Primăria, precum și cu Finanțele locale.
Firma CIP Avantaj SRL aparține unui fost consilier local tulcean, Ciprian Pericleanu, care și-a pierdut însă funcția, din cauza incompatibilității.

Comenteaza acest articol

css.php