Dulgheru, succes la Vancouver! Halep și Tecău joacă astăzi la Cincinnati

Dulgheru, succes la Vancouver! Halep și Tecău joacă astăzi la Cincinnati

Jucătoarea româncă Alexandra Dulgheru (148 WTA) a trecut în turul secund al turneului ITF de la Vancouver, turneu dotat cu premii în valoare de 100.000 dolari,  după ce s-a impus în noaptea de marți spre miercuri în faţa unguroaicei Fanny Stollar (147 WTA), scor 6-2, 6-1. Dulgheru va juca în manșa a doua cu învingătoarea din partida Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 116) – Carol Zhao (Canada, 143), care are loc astăzi.

Altfel, cei doi jucători constănțeni prezenți pe tablourile principale de la Cincinnati, Simona Halep și Horia Tecău, se vor afla astăzi pe teren, urmând să evolueze în tururile 2, respectiv inaugural.

Numărul 1 mondial, Simona Halep o va întâlni pe Ajla Tomljanovic (Australia, 58 WTA), jucătoare pe care a învins-o în singurul duel anterior, scor 6-7(5), 6-1, 7-6(2). partida a avut loc la Fed Cup 2010 (Estoril, hard), pe vremea când adversara de astăzi reprezenta Croaţia, iar meciul va avea loc de la ora 2.00, fiind primul duel al sesiunii de seară.

Ceva mai devreme, însă nu înainte de 22.30, Horia Tecău șu coechipierul său, Jean Julien Rojer, favoriți 6 ai turneului Masters din Ohio, vor evolua în fața perechii americane Sam Querrey/Rajeev Ram, duet venit din calificări.

Tot astăzi, de la ora 18.00, Marius Copil (92 ATP) dă piept cu Marin Cilic (Croaţia, 7 ATP).

One Comment

Comenteaza acest articol

css.php