Echipa de campanie a Partidului România Unită continuă întâlnirile cu electoratul

Echipa de campanie a Partidului România Unită continuă întâlnirile cu electoratul

Echipa de campanie a filialei constănţene a Partidului România Unită s-a deplasat, sâmbătă dimineaţă, în localitatea General Scărişoreanu, la târgul săptămânal care adună sute de producători agricoli din împrejurimi. Candidaţii PRU la alegerile din 11 decembrie au avut, astfel, prilejul să discute atât cu fermierii din zona de sud a judeţului, cât şi cu cumpărătorii veniţi de la distanţe lungi, pentru a-şi face provizii de alimente sănătoase, crescute în gospodăriile proprii.

Liderul PRU, Dumitru Bădărgan, care candidează la o funcţie de deputat la scrutinul de la finele săptămânii viitoare, a discutat cu cetăţenii şi le-a explicat care este programul pe care aleşii Partidului România Unită îl vor susţine de îndată ce vor ajunge în Parlament.
Astfel, Bădrăgan le-a prezentat principalele măsuri care îi vizează direct pe producătorii agricoli şi oamenii din mediul rural: susţinerea cooperativizării prin înfiinţarea unor asociaţii de producători și alocarea sumei de 1 miliard de euro, sumă provenită din fonduri UE, dar și de la bugetul de stat, creşterea salariului minim pe economie la 2.000 de lei, acordarea de ajutoare de stat numai companiilor româneşti. Alte obiective ale PRU vizează independenţa energetică totală a României, înființarea a 1.000 de grădiniţe noi cu program prelungit, înființarea a opt spitale regionale, angajarea a 50.000 de şomeri prin programul NEETS, program care se ocupă de persoanele care nu sunt încadrate profesional și nu urmează niciun program educațional sau de formare.
De asemenea, PRU va sista vânzarea pământului către străini, plecând de la premisa că orice vânzare a pământului românesc se va face doar către români, statul având drept de preemţiune, va milita împotriva colonizării României cu refugiaţi, va propune verificarea tuturor hotărârilor judecătoreşti şi despăgubirilor acordate până acum, precum şi stoparea defrişării pădurilor şi exportului de lemn neprelucrat.

Comenteaza acest articol

css.php