Elena lanseaza videoclipul Midnight Sun

Cum recent “Midnight Sun” a fost desemnat cel mai difuzat single din Romania, conform Media Forest, Elena s-a decis sa multumeasca fanilor pentru sutinere si sa lanseze clipul piesei.

 

Original si amuzant, videoclipul regizat de Dragos Buliga impleteste intr-un mod surprinzator trasaturile caracteristice mai multor personaje, fiecare dintre ele prezentand o „noua” Elena .

 

Bruneta, pirat tatuat, dansand intr-o imensa ceasca de ceai plina cu 60 de litri de suc de zmeura sau cu turban pe cap, frumoasa Elena a reusit sa intre in pielea fiecarui personaj si sa il aduca la viata intr-un mod original.

 

Costumatia Elenei a fost realizata in propriul atelier de croitorie, ideile apartinand atat artistei cat si stilistului Catalin Enache, cu care Elena a colaborat pentru acest clip, iar coregrafia este semnata de catre Paul Gheorghe.

 

“A fost amuzant si obositor. De aceasta data m-am implicat mai mult in povestea clipului si chiar pot sa spun ca a iesit un videoclip pe gustul meu. Sper sa va placa si voua la fel de mult” a spus Elena .

vedeta.ro

 

Comenteaza acest articol

css.php