Elevul cu cea mai mare medie la bacalaureatul din toamnă a picat înainte examenul de trei ori

Cea mai mare medie la sesiunea din toamnă a bacalareatului, 9,71, a fost obţinută de un tânăr de 21 de ani din Galaţi, care picase înainte examenul de nu mai puţin de trei ori, cu note foarte mici.

Paul Luparu a declarat luni seară, în direct la Realitatea TV, că se mândreşte cu performanţa lui, venită după ce, în această vară, s-a ambiţionat să le demonstreze rudelor, prietenilor şi foştilor colegi că poate promova examenul.

În afară de ambiţie, pentru a ajunge de la note de 1, 2 şi 3 la cea mai mare medie din ţară, tânărul spune că a fost nevoie de “foarte multe nopţi nedormite, cafea, energizante”.

Luparu a mai povestit că a făcut meditaţii pentru a fi cât mai bine pregătit, iar banii pentru lecţii i-a avut datorită unui serviciu part-time la un depozit de medicamente. Tânărul a subliniat că diploma de bacalaureat îi va fi de folos şi în plan profesional, în primul rând pentru a-şi păstra slujba.

El vrea acum să intre la facultate.

În sesiunea din toamnă, bacalaureatul a fost promovat de doar 19,52% dintre candidaţii care s-au prezentat la examen, faţă de 32,3% anul trecut, potrivit datelor înregistrate de Ministerul Educaţiei.

newsin.ro

Comenteaza acest articol

css.php