EXCLUSIV! Unul dintre locotenenții lui Băhăian, săltat de polițiști

EXCLUSIV! Unul dintre locotenenții lui Băhăian, săltat de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției 6 Rurale Cernavodă, Postul de Poliție Siliștea, l-au depistat pe Gheorghe Gruia, în vârstă de 48 de ani, din localitatea Siliștea – județul Constanța, pentru care Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat. Este vorba de dosarul în care Curtea de Apel Constanţa, la data de 31 ianuarie anul curent, i-a dat și lui Sergiu Băhăian 12 ani de închisoare, pentru iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup. Prima instanţă, la data de 12 martie 2015, i-a dat 16 ani, dar sentința a fost atacată.
Sergiu Bahaian ispășește în prezent o condamnare de zece ani de închisoare, primită în 2012, într-un alt dosar, pentru o înşelătorie.Magistraţii Înaltei Curti de Casaţie şi Justitie (ICCJ) l-au condamnat, din nou, definitiv în 2013, la 26 de ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de instigare la omor, constituirea unui grup infracţional organizat şi înşelăciune.

UPDATE! Oficial de la IPJ Constanţa:

La data de 31.01.2017, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurale Cernavodă, Postul de Poliție Siliștea, l-au depistat pe G.G., în vârstă de 48 de ani, din localitatea Siliștea – județul Constanța, pentru care Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat.

Cel în cauză a fost escortat și introdus  în Penitenciarul Poarta Albă.

Comenteaza acest articol

css.php