Farfurii contrafăcute, importate din Egipt

Farfurii contrafăcute, importate din Egipt

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din Egipt, 27.000 bucăți farfurii din sticlă, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 270.000 lei, dacă ar fi fost originale.

În data de 18.10.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din Egipt, având ca destinatar o societate comercială din București. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean egiptean, în vârstă de 38 de ani, cu reședința pe raza municipiului București.
În urma controlului au fost descoperite 27.000 bucăți farfurii din sticlă, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
Bunurile, în valoare de 270.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comenteaza acest articol

css.php