Farul întâlneşte pe UTA în Antalya

Cristian Pană si Alexandru Andronic nu au putut fi folositi in amicalul de ieri (4-0 cu CSM Rm Vâlcea), din cauza unor probleme medicale. Mijllocasul a acuzat niste probleme stomacale, în timp ce fundaşul adus de la CFR II Cluj a fost menajat, aceasta avănd o uşoară întindere, însă ambii vor fi apţi pentru cea de a doua partidă de verificare.

Astazi, faristii au avut o zi mai usoară, antrenorul Viorel Tănase efectuănd o singură sedinţă de pregatire, urmată de o refacere. “S-a adunat o stare de oboseală după primele zile de cantonament şi am decis ca astăzi să reducem consumul fizic. In această seară jucatorii au liber în cantonement şi vom viziona şi un program distractiv aici în hotel”, a declarat antrenorul Viorel Tănase, pentru fcfarul.ro.

Mâine, FC Farul va juca a doua partidă amicala, tot de la ora 18:30, adversara fiind echipa de Liga a 3-a Prahova Tomsani. Doua zile mai tărziu, pe 12 februarie, “rechinii” vor intalni pe U.T.A, ora de desfasurare nefiind înca stabilită, probabil tot în cursul serii.

fcfarul.ro

Comenteaza acest articol

css.php