Farul vroia să joace cu Viitorul pe propriul teren

Runda a doua din eşalonul secund al fotbalului românesc are cap de afiş întâlnirea dintre Viitorul Constanţa şi FC Farul. Partida stârneşte un real interes în rândul spectatorilor constănţeni şi datorită acestui aspect, Farul s-a gândit la o soluţie inedită. “Le-am trimis celor de la Viitorul o adresă oficială prin care le puneam la dispoziţie arena noastră. Ne-am gândit la confortul publicului constănţean şi la faptul că multă lume îşi doreşte să vadă acest meci. Viitorul nu trebuia decât să îşi facă treaba organizatorică, dar ei au refuzat“, a afirmat preşedintele marinarilor, Marcel Lică.

Meciul dintre Viitorul Constanţa şi FC Farul se dispută sâmbătă, de la ora 13.30, pe Stadionul “Orăşenesc“ din Ovidiu.

În altă ordine de idei, oficialul Farului a anunţat că Sorin Paraschiv a trecut cu bine peste toate controalele medicale şi este apt de joc. Acesta a revenit la antrenamente unde se pregăteşte la acelaşi nivel cu ceilalţi jucători. “Paraschiv nu are niciun fel de problemă medicală. Toate analizele au ieşit bine şi se antrenează alături de ceilalţi jucători“, a declarat Marcel Lică.

Paraschiv nu a făcut parte din lotul Farului la meciul din runda inaugurală a returului, 2-0 cu FCM Bacău, el fiind la Bucureşti pentru nişte analize la inimă.

 

Comenteaza acest articol

css.php