FC Viitorul îşi măsoară forţele cu Dinamo Brest

Liderul Seriei I a Ligii a II-a, FC Viitorul Constanţa, îşi continuă seria meciurilor de verificare în cantonamentul din Antalya. După ce şi-au prelungit cu o săptămână şederea la Belek în urma amânării startului returului, elevii lui Cătălin Anghel vor întâlni, marţi, formaţia ucraineană de primă ligă Dinamo Brest. Întâlnirea este programată de la ora 19.00.

După înfiinţarea campionatului Belarusului, în 1992, Dinamo Brest a evoluat doar în prima ligă a întrecerii interne. Cea mai mare performanţă din istoria clubului a fost atinsă în 2007, când a cucerit Cupa Belarusului.

Pentru FC Viitorul va fi a cincea întâlnire din cadrul celui de-al doilea stagiu de pregătire din Turcia. Formaţia constănţeană a înregistrat până acum următoarele rezultate: 1-3 cu Dinamo Bucureşti, 1-1 cu FC Neftehimik Nizhnekamsk, 0-3 cu FC Vaslui şi 1-1 cu Kuban Krasnodar.

FC Viitorul va reveni în ţară sâmbătă şi va susţine ultimul meci de verificare în Antalya pe 24 februarie, cel mai probabil împotriva formaţiei ucrainene de primă ligă PFK Olexandria.

 

 

Comenteaza acest articol

css.php