Ferma 6 Nazarcea ar putea deveni … clinică medicală

Ferma 6 Nazarcea ar putea deveni … clinică medicală

Un investitor privat, care deține o parcelă cu suprafața de 2.695 mp, la ferma 6 Nazarcea, pe teritoriul administrativ al orașului Ovidiu, intenționează să construiască o nouă clinică medicală. Laurențiu Puiu Filipovici a depus, la Agenția pentru Protecția Mediului, un memoriu pentru demararea procedurilor de obținere a autorizației de mediu a viitorului obiectiv. În apropierea locației respective se află spitalul privat OCH, iar intenția propietarului este de ridica o nouă clinică, cu regim de înălțime demisol, parter și trei etaje.
În prezent, terenul are regim de arabil, extravilan, iar intenția este de a fi introdus în intravilan, concomitent cu schimbarea destinației, pentru a se putea construi pe el imobile pentru servicii și comerț.
Justificarea investiției este faptul că tot mai multe terenuri din zonă sunt introduse în intravilan și transformate în construibile. Viitorul spital va avea minim 50% din teren plantat, sau 15 mp/persoană pentru clădiri de sănătate.
După obținerea autorizației de medi, investitorul va face demersuri pentru modificarea PUZ, apoi va solicita autorizație de construire.

Comenteaza acest articol

css.php