Fiica lui Michael Jackson crede ca tatal ei a fost ucis

Fiica lui Michael Jackson crede ca tatal ei a fost ucis

Fiica megastarului american Michael Jackson, Paris Jackson in varsta de 18 ani, este convinsa ca tatal sau “a fost ucis”, adevarul fiind “evident pentru intreaga familie” si pentru toti prietenii artistului, a declarat Paris intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, potrivit News.ro.

“Este evident. Toate lucrurile indica acest lucru. Se pare ca este o intreaga teorie a conspiratiei si suna a minciuna, dar toti fanii adevarati si toti membrii familiei stiu asta. A fost o inscenare. A fost o minciuna”, a declarat Paris Jackson pentru Rolling Stone.

Intrebata cine ar fi dorit ca Michael Jackson sa moara, tanara a spus ca “foarte multe persoane” au avut probleme cu el.
“Sigur ca vreau dreptate, dar este un joc de sah. Si incerc sa joc corect. Doar atat pot spune deocamdata. La un moment dat, a spus (Michael Jackson, n.r.): <Ma vor ucide intr-o zi>”, a mai declarat Paris Jackson, amintind de afirmatii similare facute de Lisa Marie Presley, a doua sotie a megastarului, intr-un interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey.

Comenteaza acest articol

css.php