Final de săptămână plin pentru elevii constănțeni!

Final de săptămână plin pentru elevii constănțeni!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa organizează sâmbătă, 04 martie, olimpiada de chimie, etapa județeană, la care vor participa 118 elevi ai claselor a VIII a – a XII-a. Proba scrisă se desfășoară la Liceul Teoretic „G. E. Palade” din Constanța, începe la ora 9.00 şi va dura trei ore, iar accesul elevilor în sala de concurs se va face în intervalul orar 8.15 – 8.30.

Tot sâmbătă, 4 martie 2017, la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” 100 de elevi (clasa a VIII-a, IX- XII) vor participa la Olimpiada județeană de geografie. Proba scrisă se desfăşoară între orele 10.00 – 14.00, urmând ca elevii să susțină proba practică scrisă, timp de o oră. Proba practică presupune o serie de subiecte aplicate pe orizontul local, adaptate nivelului fiecărei clase și are o pondere de 25% din media finală.

Rezultatele iniţiale se vor afişa sâmbătă, 04 martie, la centrele de concurs şi pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Constanţa.

Duminică, 5 martie, la L. T. „I.N. Roman”, începând cu ora 10.00, va avea loc Olimpiada de neogreacă la care vor participa opt elevi de nivel gimnazial și liceal.

De asemenea, în perioada 4 – 5.03.2017, se vor desfăşura în cadrul grupelor, fazele judeţene din cadrul „Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar” şi „Gimnaziadei” ediţia 2017, pentru disciplinele sportive handbal, fotbal şi volei. Competiţiile se vor desfăşura în 12 locaţii din municipiu şi judeţ şi vor totaliza un număr de 940 de elevi.

Comenteaza acest articol

css.php