Fiscul execută silit mai multe clădiri în Eforie Sud

Fiscul execută silit mai multe clădiri în Eforie Sud

Fiscul constănțean va scoate la licitație, la finele lunii mai, mai multe active care aparțin unei persoane fizice. Este vorba despre clădiri situate în Eforie Sud, aflate la prima încercare de vânzare. Astfel, pe 29 mai, la sediul Serviciului Fiscal Orășenesc Eforie, se va încerca vânzarea a două clădiri: discoteca Apollo și restaurantul cu același nume. Toate aceste bunuri sunt propietatea Georgetei Năstase Silvestru.
Discoteca este o clădire aflată într-o avansată stare de degradare, cu suprafața de 234,72 mp, iar prețul d epornire este stabilit la 114.235 lei fără TVA. Restaurantul Apollo are 900,79 mp, prețul de pornire fiind stabilit la 438,28 lei fără TVA. În cazul ambelor imobile, terenul pe care sunt construite aparține orașului Eforie.
După numai o zi, pe 30 mai, se va încerca vânzarea prin licitație a altor clădiri. Este vorba despre un atelier cu suprafața de 63,24 mp, preț de pornire 9.785 lei, și un altul, cu suprafața de 68,51 mp și preț de pornire 10.486 lei. Și în aceste cazuri, terenul pe care sunt edificate aparține orașului.
În situația în care bunurile nu se vor vinde la prima licitație, la următoarea, prețul de pornire va fi scăzut cu 25%, iar la a treia, cu alți 25%.
Cumpărătorii interesați de aceste active trebuie să depună o ofertă de vânzare și să achite o taxă de participare la licitație, în valoare de 10% din suma de pornire.

Comenteaza acest articol

css.php