Fosta dădacă a lui Barack Obama este un transsexual care a practicat prostituţia

Bona care a avut grijă de Barack Obama pe vremea când acesta era doar un copil s-a dovedit a fi transsexual, scrie Daily Mail. Evie, acum în vârstă de 66 de ani, s-a născut bărbat din punct de vedere biologic, însă acest lucru nu a împiedicat-o să devină dădacă.

 

Ea este cea care avea grijă de Barack Obama în anii 60, când actualul preşedinte american s-a mutat împreună cu mama sa, Ann Dunham, şi cel de-al doilea soţ al ei în capitala Indoneziei, Jakarta. Transsexual avea grijă ca Barry, aşa cum îl alinta ea pe preşedintele american, să nu o vadă ieşind din casă în haine femeieşti.

Pentru micuţul Obama, Evie a fost bărbat până în ziua în care a fost suprins în timp ce încerca rujul de buze al doamnei Dunham. Adevărata orientare a dădacei sale a fost un şoc pentru cel care avea să devină peste ani unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei.

 

Ann Dunham cunoştea orientarea sexuală a celei pe care o alesese pentru a avea grijă de micuţul ei, dar acest lucru nu a contat prea mult. “I-a plăcut foarte mult cum gătesc orezul cu friptură, aşa că mi-a oferit slujba”, povesteşte Evie.

 

În prezent transsexualul locuieşte într-o mahala din Jakarta.

 

După ce familia lui Obama s-a mutat din Indonezia, în anii 70, transsexualul nu a mai reuşit să-şi găsească o slujbă decentă, aşa că a fost nevoită să se prostitueze pentru a-şi câştiga traiul.

 

În Indonezia atitudinea faţă de persoanele homosexuale este foarte retincentă, având în vedere că populaţia este majoritar islamică. Persoanele gay sunt obligate adesea să se deghizeze în indivizi de sex opus, de teama abuzurilor.

 

Este şi cazul lui Evie, pe care lumea o crede femeie. În copilărie a fost adesea agresată de tatăl său, care nu se putea resemna în faţa gândului că fiul lui se simte femeie şi îl obliga să se poarte şi să se îmbrace ca un băiat.

 

Sătulă de abuzuri, Evie a abandonat studiile şi a fugit de acasă, a lucrat ca bucătăreasă şi servitoare pentru oamenii bogaţi şi aşa a ajuns să o cunoască pe mama lui Barack Obama.

 

Până la alegerile din 2008, când i-a văzut fotografia în presă, lui Evie nici nu-i trecea prin cap că micuţul Barry, de care avusese grijă cu ani în urmă, avea să ajungă preşedintele Statelor Unite.

 

În prezent transsexualul locuieşte într-o mahala din Jakarta, este musulmană şi spune că merge frecvent la moschee

gandul.info

Comenteaza acest articol

css.php