Fostul hotel Mamaia va mai avea un etaj

Fostul hotel Mamaia va mai avea un etaj

Achiziționat de la Mamaia SA de către firma Steda Beach, a omului de afaceri Gheorghe Stelian, fostul hotel Mamaia este, de aproape trei ani, un adevărat șantier. Practic, nu a mai rămas nimic din fosta clădire, care a fost divizată în trei corpuri distincte și căruia i s-a schimbat și destinația, un singur copr păstrându-și funcțiunea de hotel.
Acum, Steda Beach a obținut de la Primăria Constanța autorizație de construire pentru modificarea proiectului imobiliar. Potrivit noii autorizații, se va permite modificarea vechiului document în sensul supraetjării cu 20% din suprafața desfășurată a imobilului P+3-4 retras. În rest, investitorul păstrează funcțiunea de locuințe colective a corpului A, corpul B va include tot locuințăe colective și spații de alimentație publică la parter, iar corpul C va fi complex hotelier, cu salon de festivități la parter.
Steda Beach SRL a luat ființă în 2012, dar nu dus-o chiar pe roze. În 2015, ultimul an pentru care există informații fiscale pe site-ul Ministerului de Finanțe, societatea, cu trei angajați, a avut o cifră de afaceri de numai 25.557 lei și pierdere de 190.878 lei. În același an erau delcarate datorii de 44.124.901 lei.

Comenteaza acest articol

css.php