GALERIE FOTO: Centrul comercial TOM din Constanța a fost modernizat în urma unei investiții de aproape 2 milioane de euro și a pregătit în această vară prima expoziție interactivă și educativă pentru copiii

GALERIE FOTO: Centrul comercial TOM din Constanța a fost modernizat în urma unei investiții de aproape 2 milioane de euro și a pregătit în această vară prima expoziție interactivă și educativă pentru copiii

Grupul francez Catinvest anunță finalizarea primelor lucrări de modernizare a centrului commercial TOM Constanța, în urma unei investiții de aproape 2 milioane de euro. Lucrările de modernizare ale centrului comercial TOM au început în luna ianuarie și au vizat refacerea integrală a spațiilor interioare, de la design-ul galeriilor și până la sistemele de iluminat și grupurile sanitare, urmând ca până la sfârșitul anului să fie finalizate și lucrările de schimbare a fațadei și a teraselor pietonale.

Pentru a marca finalizarea primei etape a lucrărilor de modernizare, Centrul Comercial TOM a pregătit pentru cei mici o expoziție interactivă și educativă, care aduce la viață Epoca de Piatră. În perioada 15 iulie – 13 august, Centrul Comercial Tom va găzdui expoziția pentru copii “Stone Age Kids”, la care cei mici sunt invitați să învețe despre lumea preistorică, prin activități interactive și educative. Copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, vor intra în lumea preistorică, unde se vor aventura timp de 45 de minute pe un traseu special amenajat. La final, toți participanții vor primi diplome pentru curajul dovedit în Epoca de piatră și vor fi promovați ca micuți exploratori.

Atât expoziția cât și tururile interactive sunt oferite gratuit de către Centrul Comercial TOM Constanța, iar pentru înscrieri puteți suna la numărul de telefon 0741024243 sau puteți scrie un mail pe adresa rezervari@tom-constanta.ro.

“TOM este o investiție strategică pe care am demarat-o în 2006, odată cu achiziția centrului comercial, și pe care vrem acum să o consolidăm prin modernizarea integrală a centrului, în două etape, iar ulterior prin extinderea galeriilor comerciale. Astfel, răspundem pe de-o parte cererii ridicate din partea comercianților de a deschide spații în cadrul TOM, în contextul unui grad actual de ocupare de 98%, iar pe de altă parte oferim cumpărătorilor din județul Constanța o zonă extinsă de shopping, cu o ofertă variată, aproape de ei”, a declarat Jibril Semour, director general al Catinvest Eastern Europe, cu sediul central la București.

În prezent, centrul comercial TOM are o suprafață totală închiriabilă de 44.500 de metri pătrați, iar gradul de ocupare este de 98%, având o structură mixtă de peste 85 de chiriași, printre care: hypermarketul Carrefour, Decathlon, Intersport, Adidas, Flanco, Media Galaxy, Brico Depot, Pepco, Jysk, CCC, Sephora, KFC etc.

Grupul francez Catinvest, deținut de antreprenorul Bertrand Catteau, deține și operează 6 centre comerciale în România, Ungaria și Cehia, prin Catinvest Eastern Europe și alte centre comerciale în Franța. În România, investitorii francezi de la Catinvest au intrat în anul 2003 și au în proprietate Esplanada și Orhideea din București, precum și Tom din Contanța și, începând din acest an, Electroputere Parc din Craiova.

Comenteaza acest articol

css.php