Victoria Secrets fashion show in London.  Picture by The Picture Library Ltd.   STRICT EMBARGO ON PICTURES UNTIL 22.00 TONIGHT  2/12/14.

Victoria Secrets fashion show in London. Picture by The Picture Library Ltd. STRICT EMBARGO ON PICTURES UNTIL 22.00 TONIGHT 2/12/14.

GALERIE FOTO! Miss Fashiontv Romania 2016, va promova celebrele bijuterii Mouawad

Andreea Mateescu, frumoasa de 18 ani care a câștigat în toamna anului trecut titlul de Miss Fashiontv Romania 2016, va promova celebrele bijuterii Mouawad, cunoscute pentru fashion show-urile Victoria’s Secret.

O dată cu câștigarea marelui titlu de frumusețe, Andreea se bucură de întreaga susținere Fashiontv, atât național cât și internațional. Frumoasa Miss Romania a avut deja parte de prezentări de modă, photoshootinguri alături de profesioniști din industria fashion, și călătorii la cele mai importante evenimente organizate de Fashiontv în întreaga lume. Astfel, Andreea a călătorit la începutul anului în Abu Dhabi, spectaculoasa metropolă a Emiratelor Arabe, unde s-a bucurat de soare, caldură și petreceri la piscină.

De asemenea, Andreea urmează să colaboreze prin intermediul Fashiontv cu cea mai prestigioasă companie de bijuterii de lux din lume, celebra Mouawad ce creeză bijuteriile pentru fashion show-urile Victorias Secret. Andreea va avea astfel oportunitatea să lucreze, alături de modele consacrate, de talie internaţională, care au devenit deja iconice pentru ultracunoscutul brand de lenjerie intimă Victorias Secret, precum Gigi Hadid, Gisele Bundchen, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Sara Sampaio sau Taylor Hill.

Andreea se va întoarce în Abu Dhabi şi Dubai în luna aprilie, când va lua parte la Arabian Fashion Week, cel mai important festival de modă din Emiratele Unite.

 

Comenteaza acest articol

css.php