GALERIE FOTO. Solid House, pe primul loc în topul firmelor constănțene dar și naționale

GALERIE FOTO. Solid House, pe primul loc în topul firmelor constănțene dar și naționale

Astăzi, la hotel Marriott Bucuresti, a avut loc premierea celor mai performante afaceri din țară. Manifestarea este organizată de Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii. De remarcat că, pe primul loc la categoria firme mici, s-a situat firma constățeană Solid House, care de câțiva ani domină piața dezvoltatorilor imobiliari.
Cu numai o zi în urmă, joi seara, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa a fost gazda celei de-a XXIV-a ediții a unui eveniment de gală pentru investitorii constănțeni, Topul societăților comerciale din județul Constanța. Deja consacrată, manifestarea este recunoașterea efortului depus de către afaceriștii locali, cei care, de altfel, susțin economia de la malul mării.
La festivitatea de premiere organizată la Complexul Melody, din stațiunea Mamaia, au fost prezenți atât reprezentanți ai premianților, cât și oficialități locale: prefectul Ioan Albu, Horia Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean Constanța, primarul, Decebal Făgădău.

Cuvântul de deschidere a fost rostit de către Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi al CCINA Constanţa, care a arătat că, din totalul de 26.977 de societăţi din judeţul Constanţa care au depus bilanţurile financiar – contabile pentru anul 2016, au fost selectate pentru Topul judeţean, în conformitate cu criteriile cuprinse în metodologia aprobată de comisia constituită la nivel naţional, un număr de 6.858 de firme, care acoperă cele şapte domenii de activitate economică, divizate în 351 de subdomenii.

Pe lângă marile întreprinderi care domină topul la capitolul cifră de afaceri și profit, de remarcat prezența pe primul loc la categoria sa, a uneia dintre cele mai constante afaceri din domeniul construcțiilor. Firma Solid House a ocupat locul 1 în topul județean al firmelor, de remarcat fiind faptul că a intrat pe piața de construcții imobiliare abia în anul 2010, suficient pentru a detrona alte socieăți cu obiect de activitate similar.
Solid House are deja mai multe proiecte imobiliare finalizate în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia, iar pentru viitor, investitorii promit că vor continua să edifice la malul mării ansambluri rezidențiale de lux, cu finisaje moderne.

Comenteaza acest articol

css.php