Glumă de început de an? Tennis Magazine o vede pe Simona Halep drept urmașa Serenei Williams

Glumă de început de an? Tennis Magazine o vede pe Simona Halep drept urmașa Serenei Williams

Deși nu a cucerit nici un trofeu de Mare Șlem în cei deja cinci ani petrecuți la nivel înalt, Simona Halep continuă să atragă atenția și… atenții. După ce wtatennis.com i-a dedicat mai multe materiale în startul de sezon 2017, acum jurnaliștii de la Tennis Magazine îi ridică o minge la fileu constănțencei, recent eliminată în optimile turneului de la Shenzhen.

Sub semnătura lui Steve Tignor, publicația specializată face o radiografie rapidă a ultimilor ani și o predicție ce poate fi interpretată: Simona Halep a fost considerată, pe drept, urmașa Serenei Williams, iar timpul va demonstra asta

“În ultimii doi ani, Halep a părut să fie cea mai mare rivală a Serenei Williams și urmașa ei. Simona a fost una dintre jucătoarele care au intrat în Top 10 în 2014 și a fost la două game-uri distanță de o victorie la Roland Garros. Având doar 1,68 metri înălțime, ea i-a înnebunit pe suporteri cu loviturile ei și cu capacitatea de a reveni în fața unor oponente mult mai impunătoare (…) Vara trecută a fost chiar senzațională cu 14 victorii consecutive și doar două eșecuri, la primele două jucătoare ale lumii (Williams și Angelique Kerber – n.r.). De fapt, Kerber a urcat pe primul loc profitând chiar de stângăciile româncei și de cele patru victorii directe din 2016, an în care Halep intrase cu avantaj clar: 3-0”, scriu cei de la Tennis Magazine.

Și totuși, 2017 nu va fi anul în care constănțeanca va ajunge regina lumii, mai consideră jurnalistul citat, care prevede un an terminat în Top 5, tot în așteptarea exploziei și a culoarului favorabil.

„Slăbiciunea lui Halep este perfecționismul. Din frustrare, de prea multe ori, transformă o lovitură proastă în alte patru la fel. Dar dacă va învăța ceva din ce s-a întâmplat în tenisul feminin în 2016, aceea este că lucrurile bune li se întâmplă celor care au răbdare să li se întâmple. Înălțimea nu va fi niciodată de partea lui Halep, dar vârsta sigur este. Va împlini 26 de ani abia în septembrie, astfel că este cu aproape un deceniu mai tânără decât Serena și cu doi ani mai tânără decât Radwanska, Kerber sau Cibulkova”, se arată în materialul dedicat constănțencei.

Poate Steve Tignor are dreptate…

Comenteaza acest articol

css.php