Update. Grav accident între Ciocarlia si Cobadin. Un bărbat și doi copii, grav răniți

Update. Grav accident între Ciocarlia si Cobadin. Un bărbat și doi copii, grav răniți

Update. În ciuda eforturilor medicilor, șoferul a fost declarat decedat. Cei doi copii, unul de 6 ani, celălalt de 10, au fost transportați la spital în stare gravă. Familia era din Cobadin, iar accidentul s-a produs pe fondul nedaptarii vitezei la condițiile de drum, cu ploaie torențială. Mașina s-a proptit într-un pom de pe marginea drumului, iar impactul a fost atât de violent, încât adultul și copilul mai mare au fost prinși între fiarele contorsionate.

Un grav accident de circulație s-a produs, în această seară, intre localitățile constatene Ciocarlia și Cobadin. Șoferul și doi copii se aflau în autoturism, un singur minor putând fi scos de către martorii care se aflau în zonă. Pentru șofer și celălalt copil, a fost nevoie de un interventia pompierilor de la descarcerare. Din nefericire, starea lor este deosebit de gravă: copilul, care are 10 ani, este in stare comatoasa, iar adultul, în stop cardio-respirator. Interventia pompierilor este mult îngreunată de ploaia torentiala.

2 Comments

  1. Poate ar trebui spus si ca prima salvare a ajuns dupa mai bine de jumatate de ora!

  2. Alexandrq says:

    Ne.a murit cel mai bun prieten o sa te iubim mereu cu toate ca ni te.a luat dumnezeu mult prea devreme de langa noi o sa te tinem mereu in sufletele si inimile noastre

Comenteaza acest articol

css.php