HAOS la Maruta in emisiune in ceea ce priveste reteta minune a Monicai Tatoiu!

Controversele pe seama retetei minune continua. Monica Tatoiu a venit iar la emisiunea “Happy Hour”, insotita de biochimistul Cristina Mateescu, specialista in produse apicole.

Alaturi de ele a fost invitat si Cristian Tantareanu care nu este de acord cu aceasta reteta. Omul de afaceri a suferit de cancer la colon si s-a tratat prin operatie.

“Ma duc maine dimineata la spital, rezultatele sunt foarte bune. Dar asta nu inseamna ca nu exista o celula care in sase luni, 1 an, poate sa devina activa.

Mie toti doctorii mi-au spus sa fac operatie. Eu sunt un tip logic. Nu exista medicamente miraculoase. Nu cred in retetele naturiste.

Cel care intarzie o zi, doua, cancerul infloreste si e posibil sa nu mai aiba scapare. Eu nu spun ca aceste tratamente naturiste, nu sunt bune. Mie mi-e frica sa nu fie contraindicate. Eu spun ca trebuie sa intrebi specialistii”.

Pe de alta parte, Monica Tatoiu sustine ca un om bolnav de cancer trebuie sa se duca sa verifice acest lucru in sapte, opt locuri si apoi sa ia o decizie singur. Ea crede ca oamenii nu ar trebui sa priveasca operatia ca singura si unica solutie.

Ea i-a spus lui Tantareanu ca daca nu are grija de el, urmatorul organ afectat va fi ficatul. Afaceristul i-a raspuns:

“Beau zilnic de rup, ca daca crap, crap macar fericit.”

“Pacientii care iau tratamente naturiste, in timpul chimioterapiei, reduc efectele citostaticelor. Cine nu face tratamentul util, nu am vazut astfel de minuni”, a spus doctorul oncolog Florin Bacanu.

Click.ro

Comenteaza acest articol

css.php