Hoț din mașini, descoperit la Constanța

Hoț din mașini, descoperit la Constanța

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat din autoturism și a unei tentative de furt calificat din alt autoturism, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au identificat pe F.C.-F., în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptelor.
Astfel, în intervalul 06-09.09.2017, bărbatul în cauză ar fi săvârșit faptele pe raza municipiului Constanța, dintr-un autoturism parcat sustrăgând un aparat tip GPS.
Pentru probarea activității infracționale, la data de 04.10.2017, polițiștii constănțeni au efectuat două percheziții domiciliare la adresele unde locuiește bărbatul în cauză, în urma cărora au identificat mai multe bunuri posibil a fi fost obținute prin comiterea altor infracțiuni de furt. Astfel, au fost identificate un monopied camera foto și patru acumulatori pentru biciclete, bunuri care ar fi fost sustrase, la data de 14.09.2017, dintr-un alt autoturism parcat pe raza municipiului Constanța.
Prejudiciul estimat la aproximativ 13.000 de lei a fost recuperat în proporție de 95% și predate persoanei vătămate.
La data de 04.10.2017, polițiștii constănțeni l-au prezentat pe bărbat Judecătoriei Constanța, care a emis un mandat de arestare preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
În cauză s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Direcției Operațiuni Speciale.

Comenteaza acest articol

css.php