Iată ce se va întâmpla în SEZONUL TREI din Suleyman Magnificul!

Sezonul al doilea din “Suleyman Magnificul” este pe sfârşite, iar fanii lui înfocaţi se vor întâlni cu următoarele episoade abia la toamnă.

Până atunci, trebuie să ştiţi că în sezonul al treilea îşi va face apariţia o frumuseţe care îi va fura inima sultanului Suleyman Magnificul. Este vorba de cadâna Firuze, o sclavă din Iran care, printr-un dans oriental ce ar atrage privirea oricărui barbat, îl cucereşte pe sultan. În scurt timp personajul interpretat de actriţa Cansu Dere ajunge în haremul lui Suleyman, fiind favorita sultanului.

Dina cel moment, intrigile se vor ţine lanţ, mai ales că sultana Hurrem află despre vizitele secrete pe care Firuze i le face sultanului şi încearcă să se răzbune.

O dată cu reluarea serialului turcesc de pe Kanal D, în serial vor apărea şi noi personaje, potrivit enational.ro.

În noul sezon, admiratoarele actorului Burak Ozcivit, interpretul paşei Malkocoglu, vor putea răsufla uşurate pentru că cel desemnat cel mai bun model din Turcia în 2005 va reveni din nou în serial. Potrivit noului scenariu, în sezonul al treilea, pentru inima lui Malkocoglu se vor lupta prinţesa Mihrimah, dar şi Esmahan, fiica sultanei Sah, sora lui Suleyman Magnificul.

Serialul turcesc “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” descrie domnia unuia dintre cei mai faimoşi sultani ai Imperiului Otoman, Suleyman Magnificul (1520-1566), prezentând cuceriri militare, intrigi de palat şi rivalităţile din harem. Milioane de telespectatori urmăresc cu sufletul la gură acest serial, în fiecare săptămână, în Turcia, în ţările din regiunea Maghreb, dar şi în cele din Europa de Est, unde această producţie a fost vândută. Serialul “Suleyman Magnificul” este difuzat în România de postul de televiziune Kanal D.

 

Libertatea.ro

Comenteaza acest articol

css.php