EXCLUSIV / Contract exclusiv semnat de Anca Pavel-Nedea

EXCLUSIV / Contract exclusiv semnat de Anca Pavel-Nedea

Întoarsă de la a 50-a ediţie a Bursei Internaţionale de Turism din Berlin, la care România a participat încă de la începutul ei, Anca Pavel-Nedea, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, a oferit o informaţie în exclusivitate pentru „Observator de Constanţa“. La această ediţie aniversară a bursei, aceasta a perfectat un proiect ce se va derula în 2017. Este vorba de un program pe care A.N.T. îl va derula cu Messe Stuttgart, organizatorii târgului de turism CMT (Caravan, Motor, Tourismus) Stuttgart, în cadrul căruia toţi agenţii de turism şi tour-operatorii români care doresc se vor întâlni cu reprezentanţii asociaţiilor organizatorilor de călătorii cu autocarul, majoritatea din Germania.

„Timp de câteva luni am negociat acest proiect-pilot, în care România va fi singura ţară parteneră din lume. Organizatorii CMT vor lansa invitaţii asociaţiilor organizatorilor de călătorii cu autocarul, cărora li se vor asigura cheltuielile, pentru a se întâlni cu agenţiile de turism şi tour-operatorii din România care vor dori să participe la târgul din Germania. Înscrierile se fac până la sfârşitul anului, iar la Stuttgart fiecare se va întâlni cu fiecare, pe modelul speed dating, întâlniri de 10 minute, iar la sfârşitul discuţiilor se poate discuta deja perfectarea contractului. Am încredere că excursiile cu caravanele sunt un potenţial foarte mare pentru România, mai ales că pot genera circulaţie turistică în toată ţara. Avantajul celor care vin cu caravana este că petrec mai mult de o zi în România, chiar şi două săptămâni, se duc dintr-o regiune în alta, pentru a vizita“, ne-a declarat Nedea.

Potrivit şefei A.N.T., în 2015 CMT Stuttgart a devenit cea mai mare expoziţie de turism şi călătorii pentru segmentul de caravană, cea mai mare manifestare pentru public din lume.

Valentin ISPAS

Comenteaza acest articol

css.php