Femeile care plătesc pentru videochat caută doar sex sălbatic

Femeile care plătesc pentru videochat caută doar sex sălbatic

Suntem abia în martie, dar deja se pregăteşte pentru cele trei luni pe care le va petrece pe litoral, din mai. Pentru că videochat poate să facă de oriunde, nu trebuie să rămână în Bucureşti. Doar să fie într-o cameră, singur, în faţa webcam-ului, la orele deja ştiute, căci are clientele sale fidele, îşi ştie programul încă de pe acum. În rest, va merge la plajă, la restaurante, va ieşi prin cluburi şi nu va uita de sală, căci trebuie să arate bine: toate femeile îl vor dezbrăcat imediat ce plătesc pentru sesiunea de chat, nu şi bărbaţii.

De patru ani, F.M. îşi câştigă existenţa din videochat. L-am întâlnit într-un club din Capitală, unde era alături de o prietenă, iar până la after party am aflat cum a intrat în această afacere şi ce trebuie să facă aproape zi de zi. A terminat o facultate de Construcţii în Bucureşti, unde locuieşte acum, a lucrat, apoi, la o firmă ca asistent manager, dar la un moment dat aceasta s-a închis şi a rămas fără serviciu. A urmat un şir lung de interviuri, dar fără succes, s-a terminat şi şomajul, aşa că era la mâna părinţilor. Până când a auzit o prietenă vorbind despre videochat, se gândea să încerce asta.

Cum era disperat, s-ar fi dus şi el la un astfel de studio, dar mai întâi a început să citească pe Internet totul despre acest subiect. Şi a decis că nu e profitabil să lucreze pentru alţii, ci mai bine se dezbracă în faţa camerei la el acasă. A început să înveţe germana şi franceza, ştia deja engleză, a continuat să caute pe web totul despre videochat (sfaturi, experienţe, legislaţie etc.), iar după câteva luni şi-a făcut conturi pe mai multe astfel de site-uri.

„Au trecut patru ani şi încă merge. Dar nu m-am dezbrăcat niciodată pentru români. Am avut profiluri doar pe site-urile străine: în primul rând pentru că aşa ies cei mai mulţi bani şi, în al doilea rând, pentru că nu vreau să afle cineva apropiat cum îmi câştig eu existenţa“, mi-a declarat F.M.

Merge zilnic la sală

Culmea, locuieşte cu părinţii, dar într-un alt corp de casă, cu intrare separată, şi nimeni nu ştie nimic despre ce face el, de unde are bani pentru haine, mâncare şi excursii. De exemplu, în fiecare an, timp de trei luni este pe litoral, se plimbă prin staţiuni, dintr-un hotel în altul. Pentru că s-a născut la Constanţa, dar familia s-a mutat când el era încă elev în Capitală. Acum îşi face rezervări din timp la malul mării şi îşi anunţă clienţii şi clientele că o să le arate Marea Neagră, plajele, diverse obiective turistice. Pentru că bărbaţii cu care face videochat (are şi clienţi de sex masculin), de cele mai multe ori nu sunt interesaţi de sex virtual. Ei vor să bea o bere împreună, să fumeze o ţigară cu el, să stea la discuţii. Îi ascultă orice i-ar spune, încearcă să îi înţeleagă, uneori să le dea sfaturi.

Cu femeile, însă, trebuie neapărat să se dezbrace. Cum îi transferă banii în cont, îl vor gol-goluţ. Îl pun în diverse poziţii, să le spună ce le-ar face dacă ar fi lângă el, să se masturbeze, tot ce ţine de sex, diverse fantezii, cum ar fi să intre în diverse roluri, să poate diferite costume etc.

„Merg la sală în fiecare zi, am 28 de ani şi trebuie să arăt bine, altfel îmi pierd sigur clientele. Chiar şi pe litoral trag de fiare, că pentru ele trebuie neapărat să mă dezbrac. Nu sunt ca bărbaţii: ele sunt interesate numai de sex, vor să trăiască diferite emoţii, să termine satisfăcute. Ca să îţi povestesc o experienţă amuzantă, eram cu o clientă în toiul acţiunii şi a intrat menajera peste ea. Nu mai ştia cum să se ascundă şi să închidă conversaţia“, mi-a mai spus F.M.

25.000 de lei pe an

Deşi se dezbracă şi pentru bărbaţi, nu se declară bisexual. Acceptă diferite lucruri cu ei doar în faţa camerei, în viaţa reală nu ar iniţia o partidă de sex cu ei. Nici cu femeile, de altfel, totul se petrece doar on-line. Are o iubită, chiar se gândeşte să se căsătorească cu ea, dar nu ştie cum să facă. Dacă să-i spună sau nu, ca să se poată muta împreună. Până acum, şi-a făcut programul cu ea în funcţie de orele la care ştie că intră clienţii pe chat, dar dacă îi va fi logodnică, se vor complica lucrurile. Însă nu vrea să renunţe la videochat, câştigă cel puţin 25.000 de lei pe an, iar dacă şi-ar lua alt job, sigur nu ar mai avea aceşti bani în cont.

Valentin ISPAS

Comenteaza acest articol

css.php