Inca o transa de proprietari de ruine, taxati suplimentar la impozit

Inca o transa de proprietari de ruine, taxati suplimentar la impozit

La viitoarea sedinta de Consiliu Local, alesii constanteni vor fi chemati sa aprobe majorarea impozitului pe cladiri pentru mai multi proprietari care si-au abandonat imobilele, ce de ani buni stau sa cada. Este vorba despre opt proprietari ai unor case situate in principal in Peninsula.
Astfel, se va cere majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri pentru clădirea situată în municipiul Constanța, str. Traian nr.11, proprietatea lui Pețu Mihai Mario ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită, tot cu 500% a impozitului pe clădiri pentru clădirea situată în municipiul Constanța, str. Traian nr.4, proprietatea lui Antoniewicz Cristian Ioan și a Antoniewicz Pena, dar si a imobilului de pe str. Aristide Karatzali nr.7, proprietatea lui Bărbulescu Marius și a lui Bărbulescu Raluca. Tot cu 500% mai mult vor trebui sa plateasca pentru imobilul de pe str. Ion Corvin nr.59, Poenaru Petre, Ismail Enver, Ismail Anife, Bulat Marilena Florentina și Atanase Gabriela, dar si Tăranu Petrică, Hușanu Lucia și Turuhano Niculina, pentru casa de pe str. Ion Corvin nr. 45.
Printre cei care vor fi taxati suplimentar, pentru inmobilele aflate in ruina, se numara si firme: cu 500% pentru cladirea de pe str. Grivița nr. 44, proprietatea SC TurYap Group SRL, pentru imobilul str. Vasile Alecsandri nr. 14, proprietatea
Agexcom Internațional Ltd. SRL, respectiv cu 300% pentru terenul situat în municipiul Constanța, Bd. Mamaia nr. 217,
proprietate a SC K-Publicitate Marketing – Consultanță SRL.
Pentru o alta transa de proprietari s-a luat o masura similara in luna aprilie a acestui an.

Comenteaza acest articol

css.php