Inca un bloc in vecinatatea promenadei Mamaia Nord

Inca un bloc in vecinatatea promenadei Mamaia Nord

Zona deja foarte aglomerata, Mamaia Nord continua sa se dezvolte, deoarece proprietarii de terenuri vor sa profite de vecinatatea plajei si construiesc imobile fie cu functiune turistica, fie cu apartamente de locuit. Unul dintre ultimii investitori care si-au propus sa mai edifice un bloc este Alcorex Building SRL din Constanta, care poseda un teren de 1500 mp in apropierea Taberei de copii.
„Pe amplasament se doreste a se realiza un imobil cu regim de inaltime P+4 etaje, cu destinatia de imobil locuinte colective, cu spatiu alimentatie publica la parter“, se arata in documentele depuse la Agentia pentru Protectia Mediului.
In ciuda reglementarilor care impune existenta unui loc de parcare la fiecare locuinta colectiva, viitorul bloc va avea numai 19 locuri pentru cele 38 de apartamente.
De asemenea, proprietarul promite ca va amenaja si minim 30% ca spatiu verde
„Suprafata totala a terenului este de 1500 mp din care 660 mp o reprezinta suprafata constructiei la sol , 390 de mp o reprezinta totuarele de garda, aleile de acces. Spatiile de parcare vor fi realizate cu dale ineirbate suprafata acestora fiind de 250 mp. Vor fi prevazute 200 mp de spatii versi care vor fi plantate cu gazon si izolat se vor planta arbusti de talie mica ( Ienuperi taratori), vor fi prevazute si zone pentru plantat flori decorative in functie de fiecare sezon“, mai scrie in documentul de la APM.

Comenteaza acest articol

css.php