Incep demisiile in PDL Constanta

Vicepresedintele Gheorghita Corbu a renuntat la functie, ca urmare a ultimelor scandaluri din conducerea PDL Constanta

Gheorghita Corbu, vicepresedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat din Constanta, a anuntat, ieri, ca renunta la functia pe care o detine in cadrul filialei, nemultumit fiind de cele intamplate la sedinta Consiliului de Coordonare Judetean, organizata, sambata, la Casa de Cultura a Sindicatelor din localitate. Practic, Corbu si-a motivat decizia prin incapacitatea presedintelui interimar al filialei, Mircea Banias, de a gestiona Organizatia Constanta. „M-am saturat de balamuc“, si-a incheiat Corbu demisia pe care, ieri, a transmis-o la partid, in atentia lui Banias.

Mihai Petre, purtatorul de cuvant al PDL Constanta, a facut, ieri, cateva declaratii pe marginea deciziei luate de Gheorghita Corbu. „Demisia este un act care nu trebuie comentat. Probabil ca domnul Corbu a cantarit bine inainte sa faca acest gest… Eu ii respect decizia, sper sa fie si cale de intors. Sper ca, prin activitatea noastra, sa-i demonstram domnului Corbu ca se poate intoarce fara nici o problema”, a declarat Mihai Petre. Purtatorul de cuvant al democrat-liberalilor constanteni spune ca nu stie daca hotararea lui Gheorghita Corbu va fi urmata si de alti lideri ai filialei. „Nu am informatii, nu am cunostinta si de alte persoane care sa fie dezamagite de ultimele evenimente, astfel incat sa mearga pana la demisie. Nu cred ca demisia dintr-o functie de conducere a partidului rezolva ceva”, a mai precizat Mihai Petre.

Scandalul de sambata, cand au fost organizate, practic, doua CCJ-uri, a adus deja o pata neagra asupra activitatii din cadrul PDL Constanta, lucru confirmat chiar si de catre Mihai Petre. „Putem fi siguri ca nu ne aduce procente in plus. Eu nu am fost niciodata adeptul interventiilor Biroului National in activitatea interna a Organizatiei de la Constanta. In urma evenimentelor care s-au intamplat sambata, ma indoiesc ca mai poate fi alta solutie pentru salvarea organizatiei decat o interventie ferma a Biroului Permanent National”, a mai declarat Mihai Petre, inainte de terminarea sedintei BPN al PDL.

Catalin PALIU

Comenteaza acest articol

css.php