Începe amenajarea sensului giratoriu de la piciorul podului din Km 4-5

Începe amenajarea sensului giratoriu de la piciorul podului din Km 4-5

Primăria Constanţa a eliberat autorizaţie de construire pentru amenajarea unui nou sens giratoriu, pe Şoseaua Mangaliei, în zona Dorally Mall, obiectul fiind amenajarea accesului în incinta noului complex comercial care se ridică pe locul defunctului Interex. Încă de anul trecut, Primăria a încheiat un acord de parteneriat cu Maundier Fides SRL, deţinătorul terenului, care prevede construirea unui sens giratoriu. Autorizaţia de construire are o valabilitate de 12 luni.
Încă de anul trecut, Maundier Fides S.R.L. a demolat fostul centru comercial de pe Şoseaua Mangaliei, astfel încât pe terenul respectiv să poată fi construit un nou hipermarket Lidl. Spre deosebire de cele deja existente, viitorul magazin va avea parter şi etaj. În prezent, din fostul Interex a rămas doar amintirea, cel mai probabil, construcţia la viitorul magazin urmând să demareze în acest an.
„Investitorul care va cumpăra terenul a cerut ca actualul hipermaket să fie dărâmat şi să amenajăm un sens giratoriu. Speram să reuşim să facem sensul până în mai, dar acum trebuie să aşteptăm până la sfârşitul verii ca să îl realizăm, pentru că Poliţia Rutieră nu ne permite acest lucru în sezonul estival. Până la sfârşitul lunii septembrie amenajăm sensul, iar apoi demolăm magazinul“, ne declara Cătălin Urechescu, reprezentantul Maundier Fides, vara trecută.

Comenteaza acest articol

css.php