Ingredientele deschiderii sezonului festival: festivaluri de muzică, gastronomie, drifturi și expoziție de mașini

Ingredientele deschiderii sezonului festival: festivaluri de muzică, gastronomie, drifturi și expoziție de mașini

Asociaţia Litoral – Delta Dunării a prezentat ieri, 19 aprilie 2017, principalele evenimente pe care le organizează sau le susţine pe Litoral şi în Delta Dunării, cu prilejul Deschiderii sezonului estival 2017, în preajma minivacanţei de 1 mai. La conferinţă au participat şi organizatorii acestor evenimente: Festivalul Sunwaves, Festival du Bonheur, Mamaia Drift Games by the Sea, reprezentantul Cluburilor din Mamaia etc.

DELTA DUNĂRII – Deschidere Sezon 21 aprilie – la Crişan
MAMAIA – VAMA VECHE
Seria de evenimente va începe pe 27 aprilie, odată cu ediţia 21 a festivalului de muzică electronică Sunwaves, la care sunt aşteptaţi peste 8000 de turişti străini ( preponderent din U.K., Italia, Franţa şi Germania) şi mii de vizitatori români. Festivalul va dura 4 zile şi va înregistra peste 80.000 vizitatori repetitivi. Tot pe 27 aprilie se redeschide Bicaz Pirates Resort în Mamaia, primul hotel tematic de pe Litoral.
Pe 28 aprilie îşi deschide porţile primul Festival gastronomic al verii, şi anume „Festival du Bonheur – pour les gourmands”, ce va avea loc în zona Mamaia Nord, în zona plajei (Camping Enigma), pe o suprafaţă de 15.000 mp. Intrarea este liberă, iar accesul la cumpărarea de mâncare de la cele 60 de food trucks cu preparate româneşti, americane, mexicane, japoneze şi de diverse genuri de bucătărie internaţională se va face în baza unui card ce va fi alimentat de turişti cu orice sumă dorită.
Pe 28 aprilie seara deschidem împreuna Sezonul de Clubbing şi de petreceri în Mamaia, într-un Tur de Cluburi.
Pe 29 aprilie se va organiza un Infotrip cu presă la Vama Veche, prima staţiune care se deschide în mod festiv, timp în care, în Mamaia, la Piaţeta Cazino, se poziţionează cele 8 maşini de drift şi cei 8 piloţi ce vor participa a doua zi, 30 aprilie, la Mamaia & Constanta Drift Games by the Sea.
Ziua de 30 aprilie este cea pregătită în mod special pentru festivităţile de la Mamaia, astfel :
– 12.00 – 13.00 – expoziţie statică maşini şi piloţi de drift – Piaţeta Cazino Mamaia
– 14.00 – 19.00 – Drift Games by the Sea – Constanţa, Poarta 1 Cazino – Port Constanţa
( vezi aici Link Film promovare https://www.youtube.com/watch?v=EZsD63Sf48A&feature=youtu.be&app=desktop)
– 16.00 – 24.00 – Mega Concert pe Plaja Hotel Flora Mamaia cu trupele Provincialii, Vunk şi îndrăgitul Ionuţ Galani. Se va lansa un spectacol de artificii şi mii de lampioane între Mamaia, Delta Dunării şi Vama Veche, alături de turişti şi de ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

NĂVODARI – tradiţionala Serbare Câmpenească, în Tabăra Delfinul.
CERNAVODĂ – 29 aprilie – festivalul etnic „Ziua Internaţională a Dansului”.

Comenteaza acest articol

css.php